logo BijFreke Header

Aan het woord

Mensen die bij mij zijn geweest vertellen graag over hun ervaring met BijFreke.

Ik laat deze verhalen zien om jou te helpen een keuze te maken. Of BijFreke de juiste plek is voor jou. Lees de ervaringsverhalen door en wellicht herken jij jezelf hierin en wil jij een afspraak maken.

Neem gerust contact met mij op zodat wij kennis kunnen maken. Ik help je graag.

freke@bijfreke.nl
06-10076282

Ik heb jaren lang niet mijn grenzen aangegeven en ook niet gevoeld. Ik had ook geen idee hoe dat moest. Dan schakelt je lijf jezelf uit. Ik had veel meegemaakt en kreeg bij Freke EMDR. Het was pittig en zag er iedere keer weer tegenop maar na zo’n sessie gaf het weer een stukje verlichting en kon ik er op een andere manier naar kijken. Ook mijn nachtmerries en angsten werden steeds minder. Ik heb leren voelen wat mijn lijf aangeeft, dingen te accepteren en het de tijd te geven.

Het contact met Freke was heel fijn, ze ziet wanneer het genoeg is. Het liefst wilde ik alles in een sessie opgelost hebben zodat ik ervan af was maar dat werkt natuurlijk niet. Er is veel veranderd voor mij en heb veel geleerd. Dank je wel Freke. Yvonne
Yvonne
Ik ben bij Freke terechtgekomen nadat ik een auto-ongeval had gehad en behoorlijk gestrest was als ik in de auto zat, later bleek ook bij lopen/ fietsen een reactie aanwezig te zijn. En deze reactie daar was ik niet van gediend en past ook totaal niet bij de manier hoe ik normaal met dingen omga en verwerk. Na een kleine speurtocht bij Freke terecht gekomen; goed bereikbaar, fijne praktijk, geen moeilijk gedoe of andere poes pas. Een goed luisterend oor. Gestart met EMDR, wauw wat een bijzondere gewaarwording! Gelukkig met snel en goed resultaat, waardoor ik me weer prettig in de auto voel en tijdens lopen en fietsen ook geen gekke dingen meer om heen ervaar. Dankbaar!
Mariëlle
49 jaar
"Als ik met een probleem geconfronteerd word, is mijn natuurlijk reflex: handen uit de mouwen, aanpakken en oplossen! Daarom spreekt de bokstherapie mij aan. Niet vooral praten, maar vooral ook letterlijk aan de slag. En voelen dat je werkt aan je probleem. En ja, natuurlijk moet daar dan ook nog bij gepraat worden om dat wat je voelt te benoemen. En dat zorgt er dan weer voor dat dingen op hun plek vallen en problemen worden opgelost. Blij met wat het mij heeft gebracht!"
Suzanne
46 jaar
"De bokstherapie heeft me laten inzien dat ruimte nemen en/of geven ook een mogelijkheid is. Innerlijk blijven vechten is niet altijd noodzakelijk, loslaten en vanuit een andere afstand bekijken kan helpen om tot andere inzichten en reacties te komen. Jezelf rust gunnen mag en is niet fout. Spaarzaam met energie om gaan."
Manon
43 jaar
“Soms zit ik een beetje in de knoop. Dan denk ik in cirkels waar ik zelf niet meer uit kom. Freke helpt mij de rode draad weer te vinden, zodat ik mijn bolletje wol dat in de knoop zit weer kan ‘ontwikkelen’. Een paar gesprekken BijFreke zorgen ervoor dat ik weer verder kan en de negatieve spiraal kan doorbreken. Freke is doortastend, deskundig, fris. Wat ik persoonlijk heel prettig vind, is het rechtstreekse contact met Freke (zonder dat er een assistente of secretaresse tussen zit).”
Suus
29 jaar
"Toen ik de eerste keer bokstherapie had, heb ik gelijk ervaren dat ik er mag zijn. Door de therapie werd ik letterlijk met beide voeten op de grond gezet en voelde ik me sterker dan ooit. Ik heb geleerd hoe ik kan doseren in het dagelijks leven. Ik heb geleerd om grenzen te stellen op een respectvolle manier naar de ander. Het heeft mijn leven echt veranderd! Dus ga het ervaren!"
Mandy
32 jaar
"Lastige situaties met de papa (mijn ex-partner) van mijn zoon zijn nu niet meer voor gekomen. Ik heb gezegd wat ik wilde zeggen en daar ben ik trots op! Ik ben goed zoals ik ben! Freke is heel toegankelijk, rustig en transparant. Ik was enorm blij dat ik al na 3 keer tot oplossingen ben gekomen.”
Boukje
43 jaar
"Ik voel me trots. Er was een situatie deze week die ik voorheen heel erg lastig had gevonden, maar nu ging het goed. Ik vond het wel spannend, maar ik heb gezegd en gedaan wat ik wilde (en dat werd ook nog eens goed ontvangen)! En dat voelt super!"
Kelly
38 jaar
“Een paar jaar geleden heb ik een bedreiging meegemaakt. Ik dacht dat ik het wel een plaatsje had gegeven, echter 3 maanden geleden liep ik helemaal vast en rilde weer dagelijks van angst. Ik was super alert, sliep slecht en was continu op mijn hoede. Mijn zoontje had hier enorm veel last van en dreigde hier de dupe van te worden. Hier wilde ik dus zo snel mogelijk vanaf. BijFreke kon ik snel terecht en werd heel professioneel en begripvol geholpen. Ik voelde me erg op me gemak. De EMDR was erg succesvol: ik ben volledig van mijn angsten af!”
Manon
33 jaar
“Al jaren voelde ik me niet prettig in groepen. Ik voelde me onzeker en maakte me veel zorgen over wat anderen dachten. Ik was erg perfectionistisch: niks was goed genoeg. Toen ik ditzelfde ongemak ook bij mijn dochter begon te zien, dacht ik 'nu wordt het tijd om hier iets aan te doen!' Via via kwam ik terecht BijFreke. Ik vond het heel erg spannend maar ben heel blij dat ik de stap gezet heb om naar haar toe te gaan. Ik voelde me al snel op mijn gemak. Ik voel nu dat ik er mag zijn en dat ik goed ben zoals ik ben. Het maakt niet meer zo veel uit wat anderen van mij vinden. Ik voel me bevrijd en zelfverzekerder dan ooit! En ook mijn dochter zet nu stappen in de goede richting!”
Anna
31 jaar